Keymusic kiest voor PBXcomplete

Keymusic is de grootste winkelketen in de Benelux op het gebied van muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. Met 20 winkels in Nederland en België loopt Keymusic voorop met de hedendaagse brick & mortar formule. Naast twee XXL Experience Stores in Sint-Niklaas (BE) en Rotterdam (NL), biedt Keymusic ook haar producten aan via haar moderne e-commerce formule keymusic.com.

Webshop & Winkel

De markt van de muziekinstrumenten vergt specifieke kennis en service in de winkels en via de helpdesk. Met een gevarieerd aanbod aan vragen van klanten is het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn.

Zowel op persoonlijk lokaal niveau alsmede door een sterke online strategie. Met de hosted Voip centrale van PBXcomplete is er gekozen voor een flexibele oplossing voor de zakelijke telefonie.

Een makkelijk in te richten centrale die gericht is op het optimaal ondersteunen van de klant en onze medewerkers, maar die tegelijkertijd de kosten voor de uitgaande telefonie beheersbaar houdt. Met medewerkers en leveranciers gevestigd in verschillende landen is dit extra belangrijk.

 

Ode aan Rock ’n Roll

Het bestaan van Keymusic is even rumoerig als het leven van een gemiddelde rockster. De uitbreiding van de franchiseformule biedt veel mogelijkheden tot snelle schaling.

Of er nu een franchisewinkel bij komt, er een eigen nieuwe vestiging wordt geopend of als er een filiaal mocht verdwijnen, met PBXcomplete heeft Keymusic een oplossing die altijd volledig schaalbaar is.

Met enkele klikken is het mogelijk een nieuw filiaal toe te voegen en bereikbaar te maken, dit is zowel in goede als mindere tijden uitermate doeltreffend.

De opzet is eenvoudig te optimaliseren en te reorganiseren; de Voip telefooncentrale van PBXcomplete is super flexibel.

PBXcomplete staat altijd klaar om onze telefonie vooruit te helpen met hun expertise en snelle respons.

Kantoor & Klantenservice

De zaak verzorgen tot in de puntjes.

Keymusic maakt gebruik van de meest optimale centrale met meerdere lijnen simultaan per vestiging en per land. Een keten als Keymusic moet simpelweg altijd bereikbaar zijn.

Naast gespecialiseerde Voip telefoons voor de klantenservice geniet ook het kantoorpersoneel van de hoogste kwaliteit telefonie. Gezien het internationale karakter van Keymusic is het zeer belangrijk om ook internationaal tegen een laag tarief te bellen.

Keymusic heeft samen met PBXcomplete gefaseerd de Nederlandse en Belgische winkels gemigreerd naar een centrale hosted Voip centrale. Voor elke nummerportering werden de nieuwe IP telefoons vooraf klaargezet en getest.

De porteringen werden vervolgens op afroep uitgevoerd, waarna de migratie van een winkel voltooid was.

 

Uw eigen Voip centrale?

Wij helpen u graag verder!

PBXcomplete staat altijd klaar om het pakket van Keymusic te optimaliseren voor gebruik en aan te passen aan de uitdagingen van de dag.

Het voordeel van een Voip centrale in de cloud is dat dit volledig vanuit Keymusic beheerd wordt en kan worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag geheel vrijblijvend een zakelijk advies aan via onderstaande knop. Wij helpen u graag verder.