Filter de artikelen

OPEN32 stapt over naar hosted 3CX omgeving

Klantcases
OPEN32 is een multibrand fashion & jeans store met ongeveer 70 winkels in Nederland en Belgiƫ en een uitgebreide webshop op open32.nl. Service staat centraal in de winkels waar een uitgebreide collectie te vinden is van onder andere de merken Silvercreek, G-Star RAW, PME Legend, Levi's, Tommy Jeans en Madness. Telefonie is voor de OPEN32 organisatie belangrijk voor de contactmomenten met haar klanten. De winkels worden gebeld met voorraad vragen en bellen zelf naar klanten als er bijvoorbeeld gereserveerde kledingstukken klaar staan. Op het hoofdkantoor beantwoorden medewerkers van de klantenservice verschillende vragen van (mogelijke) klanten. Dit gebeurt via email maar veelal ook telefonisch.

Introductie FreePBX 16

Nieuws
28 oktober 2022

Vanaf vandaag zullen wij nieuwe FreePBX bestellingen installeren met de laatste versie 16 van deze telefooncentrale software.

3CX Standaard licentie eerste jaar gratis

Nieuws
16 oktober 2020

Met de 3CX Voip centrale kunt u overal bereikbaar zijn voor uw klanten en collega's. Dat kan zijn op kantoor via een vaste telefoon, of thuis via de 3CX webclient of mobiel via de 3CX app voor Android en iPhone. Gesprekken kunt u eenvoudig doorverbinden en u ziet direct wie er beschikbaar is.

Keymusic kiest voor PBXcomplete

Klantcases
Keymusic is de grootste winkelketen in de Benelux op het gebied van muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. Met 20 winkels in Nederland en Belgiƫ loopt Keymusic voorop met de hedendaagse brick & mortar formule. Naast twee XXL Experience Stores in Sint-Niklaas (BE) en Rotterdam (NL), biedt Keymusic ook haar producten aan via haar moderne e-commerce formule keymusic.com.