Filter de artikelen

Nu jouw CRM en Voip koppelen

Nieuws
9 november 2023
Bij PBXcomplete kan je nu eenvoudig CRM pakketten koppelen aan je telefooncentrale. Hiervoor zijn we een partnerschap aangegaan met Red Cactus. Met hun software is de kans groot dat jouw favoriete CRM pakket geïntegreerd kan worden met je FreePBX of 3CX centrale bij ons. Er is op dit moment keuze uit ruim 125 CRM pakketten en dit aantal groeit met de week.

OPEN32 stapt over naar hosted 3CX omgeving

Klantcases
OPEN32 is een multibrand fashion & jeans store met ongeveer 70 winkels in Nederland en Belgi├ź en een uitgebreide webshop op open32.nl. Service staat centraal in de winkels waar een uitgebreide collectie te vinden is van onder andere de merken Silvercreek, G-Star RAW, PME Legend, Levi's, Tommy Jeans en Madness. Telefonie is voor de OPEN32 organisatie belangrijk voor de contactmomenten met haar klanten. De winkels worden gebeld met voorraad vragen en bellen zelf naar klanten als er bijvoorbeeld gereserveerde kledingstukken klaar staan. Op het hoofdkantoor beantwoorden medewerkers van de klantenservice verschillende vragen van (mogelijke) klanten. Dit gebeurt via email maar veelal ook telefonisch.

Introductie FreePBX 16

Nieuws
28 oktober 2022

Vanaf vandaag zullen wij nieuwe FreePBX bestellingen installeren met de laatste versie 16 van deze telefooncentrale software.

3CX Standaard licentie eerste jaar gratis

Nieuws
16 oktober 2020

Met de 3CX Voip centrale kunt u overal bereikbaar zijn voor uw klanten en collega's. Dat kan zijn op kantoor via een vaste telefoon, of thuis via de 3CX webclient of mobiel via de 3CX app voor Android en iPhone. Gesprekken kunt u eenvoudig doorverbinden en u ziet direct wie er beschikbaar is.