PBXcomplete is sinds 2008 actief als leverancier van hosted Voip centrales en alle dienstverlening hier omheen, waaronder IP telefoons, telefoonnummers en SIP trunks. Ons kantoor is gevestigd aan de Bierstraat bij de Wijnhaven in Rotterdam.

Probeer onze Voip totaaloplossing

14 dagen geheel gratis

Waar staan wij voor?

 • Wij pakken de zaken net iets anders aan dan anderen en willen op die manier onze klanten blij verrassen met onze verfrissende kijk op zakelijke telefonie.
 • Wij onderhouden graag een langdurige, sprankelende relatie met onze klanten en leveranciers, maar houden niet van langlopende contracten
 • Wij helpen onze klanten graag een beetje extra als dat even kan, maar in ieder geval zo snel en doeltreffend mogelijk.
 • Wij gebruiken zoveel mogelijk open source applicaties, want het product staat bij ons niet centraal maar onze totale dienstverlening naar onze klanten.
 • 24×7, betrouwbaarheid en redundantie zijn voor ons geen marketingkreten, maar gewoon de basis van onze dienstverlening.

Onze visie is:

 • Het leveren van een stabiel, flexibel en betaalbaar platform dat al uw bedrijfscommunicatie centraal kan regelen en waarmee u met een eenvoudige interface uw communicatie in de juiste richting kunt sturen.

Waarom kiezen voor ons?

Bij PBXcomplete krijgt uw organisatie een eigen omgeving voor cloud telefonie. Hierdoor draait uw telefonie niet op een gedeeld systeem met meerdere klanten er op. Uw eigen omgeving kan op maat worden ingesteld, desgewenst met koppelingen naar uw CRM systeem, en is met een druk op de knop uit te breiden. U heeft met onze systemen de volgende voordelen:

 • Locatie-onafhankelijk zakelijk telefoneren: overal waar een degelijke internet verbinding is, kunt u zakelijk bellen en gebeld worden. Dit kan met een vaste of draadloze IP telefoon, maar ook via een zogenoemde ‘softphone’. Dit is een belprogramma dat op de computer of smartphone wordt geïnstalleerd.
 • U betaalt niet per aangesloten telefoon of per extra telefooncentrale optie. U krijgt een complete telefooncentrale met alle opties geactiveerd (onder andere keuzemenu’s, wachtrijen, faxen verzenden/ontvangen, gesprekken opnemen, voicemail, doorschakelingen) voor een vast bedrag per maand. U bepaalt zelf hoeveel telefoons of softphones u aansluit en op welke locaties
 • Onze totaaloplossing is kosten-efficiënt: er is geen hardware investering nodig voor een dure telefooncentrale op locatie. Ons instappakket kost € 29,95 per maand inclusief 1 telefoonnummer en met de mogelijkheid voor meer nummers en een onbeperkt bellen pakket.
 • Zakelijk bellen betekent voor ons betrouwbaarheid. Onze infrastructuur bevindt zich in een modern datacenter in Haarlem. De apparatuur en lijnen zijn redundant ingericht en worden 24×7 bewaakt om er voor te zorgen dat u altijd bereikbaar bent en altijd kunt bellen. Als uw eigen internetverbinding onverhoopt niet werkt, dan kunnen wij de gesprekken tijdelijk naar mobiele nummers sturen.
 • U kunt ons inschakelen als u hulp nodig heeft bij het installeren van uw IP telefoons op locatie en het inrichten van uw belplan. Inkomende gesprekken kunnen naar wens worden afgehandeld. Naar 1 of meerdere telefoons, een keuzemenu, wachtrij, doorverbinden naar mobiel, voicemail of een combinatie hiervan.
 • Voor onze telefonie diensten hanteren wij geen langdurige contracten, zoals u wellicht bij KPN en andere providers gewend bent. Bent u niet tevreden met onze dienstverlening, dan kunt u per maand opzeggen.