Nu jouw CRM en Voip koppelen

9 november 2023
Bij PBXcomplete kan je nu eenvoudig CRM pakketten koppelen aan je telefooncentrale. Hiervoor zijn we een partnerschap aangegaan met Red Cactus. Met hun software is de kans groot dat jouw favoriete CRM pakket geïntegreerd kan worden met je FreePBX of 3CX centrale bij ons. Er is op dit moment keuze uit ruim 125 CRM pakketten en dit aantal groeit met de week.

Als je CRM pakket en Voip centrale gekoppeld zijn, kan iedereen in jouw organisatie klantgesprekken efficiënter afhandelen. Als er gebeld wordt, verschijnt er een pop-up met de naam van de klant als deze al bekend is. Vervolgens open je de klantkaart met 1 muisklik. Afhankelijk van jouw CRM pakket wordt het gesprek geregistreerd en wordt jouw klant notitie direct opgeslagen.

Ook hoef je niet meer uit te zoeken wie een klant als laatste heeft gebeld. Dit is allemaal eenvoudig terug te vinden in de software applicatie en dat voorkomt ook weer miscommunicatie. Ook het intoetsen van telefoonnummers is verleden tijd: je kan direct klikken en bellen vanuit het CRM pakket.

Kijk op deze pagina of jouw gebruikte CRM pakket erbij staat:

https://marketplace.redcactus.nl/nl

Geïnteresseerd? Het is mogelijk om te testen met deze koppeling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Efficiënter werken met Voip en CRM gekoppeld