Onze

Telefoonnummers

Telefoonnummers

PBXcomplete levert Voip telefoonnummers, in het Engels ook wel DID (Direct Inward Dialing) nummers genoemd, uit alle Nederlandse regio’s. Dit zijn ‘gewone’ regionale nummers, zoals bijvoorbeeld 010-8200010, die wij via Voip koppelen aan uw telefooncentrale. Als u geen regio-gebonden nummer wilt, dan kunt u ook kiezen voor een 085 nummer of nummerblok. Door gebruik te maken van onze Voip telefoonnummers is uw organisatie voor iedereen in de wereld bereikbaar voor inkomende gesprekken.

Wij configureren standaard bij elk hosted PBX pakket minimaal 1 Voip telefoonnummer, zodat u hierop direct bereikbaar bent. Via de onderstaande tabel kunt u extra telefoonnummers bestellen, die wij koppelen aan uw telefooncentrale. Binnen 24 uur na bestelling versturen wij u de gegevens van uw nieuwe nummer(s).

Nieuwe telefoonnummers (geografisch) Eenmalige kosten Maandelijkse kosten
1 nummer € 7,50 € 2,25 Bestel
10-blok nummers € 49,- € 19,95 Bestel
100-blok nummers € 99,- € 39,95 Bestel
 • Vanwege een beperking opgelegd door de ACM (voorheen OPTA) dient u voor een geografisch netnummer een fysieke (kantoor)locatie te hebben in de regio van uw netnummer.
 • Heeft u een locatie onafhankelijk 088 nummer nodig? Hiervoor dient u eerst een 100-blok direct te bestellen bij de ACM (voorheen OPTA). Na goedkeuring kunnen wij het 100-blok voor u activeren op ons Voip platform. Bel ons op 010-8200010 voor meer informatie.
 • Wilt u geen nieuw nummer? U kunt ook uw huidige nummer porteren naar ons hosted VoIP platform. De eenmalige meerprijs hiervoor is € 7,50.

Probeer onze Voip totaaloplossing

14 dagen geheel gratis

Nummer portabiliteit

Wij kunnen zorgen voor nummerbehoud van uw huidige nummers als u de overstap maakt naar ons Voip platform. Hierdoor hoeft u geen nieuwe nummers naar uw relaties te communiceren. Nadat het zogenoemde porteringsproces afgerond is, komen gesprekken op uw huidige nummer(s) direct binnen op uw Voip centrale.

De doorlooptijd van een nummerportering kan variëren van 1 dag tot enkele maanden, afhankelijk van het contract bij de huidige provider. Na het indienen van uw bestelling voor nummerbehoud, geven wij zo snel mogelijk aan u door vanaf welk moment wij het nummer of nummerblok kunnen porteren. Tot het tijdstip van porteren blijft uw huidige telefonie situatie zoals het is. Bij een nieuwe bestelling kunnen wij wel een tijdelijk Voip nummer voor u activeren, zodat u alvast kunt testen met uw nieuwe Voip centrale.

Nummers inclusief nummerportering Eenmalige kosten Maandelijkste kosten
1 nummer € 15,- € 2,25 Bestel
10-blok nummers € 99,- € 19,95 Bestel
100-blok nummers € 149,- € 39,95 Bestel

Wij kunnen uw nummer(s) niet porteren als het abonnement bij uw huidige provider is opgezegd en stopgezet. Nadat de portering is afgerond, wordt uw huidige abonnement automatisch opgezegd.

Internationale Voip telefoonnummers

PBXcomplete biedt tevens internationale Voip telefoonnummers, ook wel Direct Inward Dialing (DID) nummers genoemd, uit ongeveer 50 landen. Met een internationaal Voip telefoonnummer kunt u nummers uit verschillende landen koppelen aan uw telefooncentrale. Met als direct voordeel dat de barriere lager wordt om uw bedrijf te bellen voor uw (potentiële) internationale klanten. Ze hoeven immers niet internationaal te bellen, maar naar een voordeliger nationaal nummer.

Wij zorgen ervoor dat het gesprek via ons Voip platform gerouteerd wordt naar uw telefooncentrale. En met een extra instelling kunt u op uw IP telefoons zien dat de beller naar het betreffende internationale nummer heeft gebeld. Voor alle internationale Voip nummers worden geen aparte gesprekskosten berekend naast de abonnementskosten van het nummer; u kunt dus onbeperkt gebeld worden. Op elk Voip nummer kunnen minimaal 2 gelijktijdige gesprekken gevoerd worden. Extra lijnen zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Op dit moment bieden wij nummers uit de volgende landen:

Zoek de kosten per land

LandEenmalige kostenMaandelijkse kostenNummer portering?Bestellen
Argentinië€ 8,50€ 8,00NeeGaan
Australië€ 8,50€ 5,00JaGaan
België€ 8,50€ 5,00JaGaan
Brazilië€ 8,50€ 5,00JaGaan
Bulgarije*€ 8,50€ 5,00JaGaan
Canada€ 8,50€ 5,00JaGaan
Chili€ 8,50€ 8,00JaGaan
Colombia€ 8,50€ 15,00NeeGaan
Cyprus€ 8,50€ 8,00JaGaan
Denemarken *€ 8,50€ 5,00JaGaan
 • * Voor deze landen is een bewijs van adres nodig voor de aanvraag van een nummer. Bijvoorbeeld een kopie van een energierekening waarop het adres vermeld staat en ook de (bedrijfs)naam van de aanvrager.
 • De kosten voor het porteren van een nummer variëren per land en soms ook per telecomoperator in een land. U kunt een nummerportering om deze reden niet online bestellen. Mail of bel ons op 010-8200010 als u de kosten wilt weten voor een internationale nummerportering.

Onze

Diensten

Telefooncentrale
abonnementen

 • Een uitbreidbare Voip centrale in de cloud
 • Keuze tussen hosted 3CX of FreePBX
 • Voorgeïnstalleerde IP telefoons om direct te bellen
 • Nummerbehoud + extra nummers koppelen

Telefoon
nummers

 • Voip telefoonnummers
 • Regionaal & Internationaal

DSL
verbinding

 • VDSL of Bundled VDSL
 • Optimaal voor Voip verkeer

IP telefoons
& headsets

 • Voorgeconfigureerde IP-telefoons
 • Ook draadloos

Vast-mobiel
integratie

 • Voip simkaart
 • Mobiel onderdeel van uw Voip centrale

Bellen met
Teams

 • Gebruik Teams als telefooncentrale
 • Voordelige belbundels